USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Поблизу луцького дитсадка «оселились» безхатьки та наркомани

25 Липня 2018 14:36
Працівники садочку №34, що по вулиці Гетьмана Сагайдачного, занепокоєні: поблизу навчального закладу збираються компанії підлітків, днюють і ночують безхатьки.

Про це йдеться у сюжеті ТРК АВЕРС.

Зразу поблизу садочка на місці прибраних муніципальною поліцією гаражів – безлад і ями, імпровізовані житла посеред сміття.

Одна із працівниць садочка обурюється: «Там повно сміття, живуть в ямах, займаються незрозуміло чим. Викликали поліцію, поліція не приїхала. Ми в підвалі застали підлітків років 10-12. Боїмось робити зауваження, тому що знаєм, чим це може загрожувати».

Оскільки на виклики працівників садочку тиждень тому ні муніципали, ні поліцейські не прибули, то журналісти викликали поліцію повторно.

Працівники поліції, які прибули на виклик журналістів, поспілкувалися з працівниками садочка та оглянули територію. Поліціянтка запевнила, що бувала тут під час піших патрульних оглядів ще взимку і запевнила, що ям там ще не було, зате знаходила використані шприци та бульбулятори.

Працівники поліції наголосили, що керівництво садочка мусить звернутися до муніципалів, аби ті належним чином прибрали сліди від гаражів. Поліціянти пообіцяли наглядати за цим місцем вечорами та ночами і закликали працівників садочка одразу телефонувати 102 – при шумній і агресивній поведінці компаній, які збираються у «засідці».

То ж що там – місце для ігор, чи наркопритон просто біля садочка?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 25 Липня 2018 17:18
муніципали зробили цей ср*ч - тепер хай приберуть за собою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus