USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Працівники будинку культури в селі під Луцьком змушені працювати взимку без опалення

21 Грудня 2021 17:15
Працівники будинку культури в селі Іванчиці працюють без опалення, незважаючи на холодну пору року.

Про це стало відомо під час бюджетної комісії Луцької міської ради 21 грудня.

Як проінформувала староста Боголюбського старостинського округу Марія Якубовська, у будинку культури села Іванчиці – критична ситуація, оскільки останній функціонує взимку без опалення.

Утім, попри такі незручності, працівники примудряються проводити різноманітні культурні та мистецькі заходи, рятуючись обігрівачами.

Не дивлячись на те, що в морозну погоду у приміщенні нема опалення, у будинку культури проводять різноманітні заходи.

«Клуб бажає кращого. Там опалення навіть немає. Працівники сидять в кабінетах і гріються обігрівачами. Але проводять заходи у тому варіанті, в якому є», - каже староста.

Луцькі депутати звіт Марії Якубовської заслухали. Заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк зауважила, що оскільки всі освітні та культурні заклади громад приєднали до міста, то доведеться думати, який важіль застосувати, аби отримати співфінансування чи грант. Але це – довготривалий процес і потребує значних фінансових вкладень.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus