USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Працівників Луцькради вітали зі святами представники Волинського об’єднання церков ЄХБ

26 Грудня 2018 18:05
Керівників міста та працівників виконавчих органів Луцької міської ради зібрала приємна подія, адже до нас завітали гості, щоб привітати усіх з Різдвом Христовим, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Зі словами вітань до присутніх звернулися голова Волинського об’єднання церков Євангельських християн-баптистів Ярослав Троць, старший пастор церкви “Фіміам” Павло Миронюк, керівник молодіжного служіння ВСЦ ЄХБ Роман Кравчук.

Ярослав Троць зазначив, що керувати містом, приймати рішення, від яких залежить доля людей, надзвичайно складно, тому у церквах моляться за владу, щоб Господь допомагав, давав мудрості, сили та підказував, як вчинити правильно.
Радник міського голови Ігор Поліщук подякував представникам Волинського об’єднання церков Євангельських християн-баптистів, що віднайшли час та прийшли у міську раду з різдвяними піснями та вітаннями. “Щиро сподіваюся, що після цих віншувань, після того як ми почули цитати з Біблії, кожен з нас задумається хто такий Ісус Христос. Вітаю і вас зі святами. Хай все буде у нас добре, у наших домівках панує мир і злагода”, - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
22 Показати IP 26 Грудня 2018 18:20
Круто. Молодці. При ссср нам розказували що баптисти це кучка бабушок сектанток замотаних в сірі хустки. А насправді ми бачимо молодих та енергійних членів суспільства які сіють добре та прекрасне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus