USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Працювали на Донеччині: з ротації на Волинь повернулися ще два відділення саперів

Сьогодні 15:50
Волинські сапери понад півтора місяці перебували на Сході. За цей час вони вилучили і знешкодили понад 130 боєприпасів теперішньої війни та очистили більше 30 гектарів територій Донеччини. Переважно це лісові насадження та землі сільськогосподарського призначення.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС області.

Сапери Сергій Воронка, Андрій Мирончук, Віктор Мороз, Борис Ромах на чолі з начальником групи піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Віталієм Гаврилюком; відділення розвідки та розмінування – Вадим Писаренко, Павло Поліщук, Петро Синиця та Олександр Синюк, яке очолює Давид Мілінчук; а також фельдшер групи піротехнічних робіт Ілля Зуб та водій Владислав Гресь уже благополучно дісталися до місця постійної дислокації у Луцьку.

Читати ще: Сувеніри – під забороною: піротехнік з Луцька розповів про розмінування на сході й удома
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus