USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Прапор України – святиня народу»: біля Волинської облради підняли синьо-жовтий стяг

23 Серпня 2018 11:19
У Луцьку відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України біля обласної ради.

Сотні волинян вітали один одного із прийдешнім святом Днем Незалежності України. Більшість присутніх були вбрані у вишиванки.

Урочисто піднявши Прапор, присутні хвилиною мовчання віддали шану полеглим Героям України.

Далі з вітальним словом виступив голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який побажав усім любити Україну, спілкуватися державною мовою та розбудовувати могутню країну починаючи з себе.
«У нас славетна історія і наш український прапор діти та прадіди гордо несли вперед до перемоги. Були й часи, коли його таємно передавали з рук у руки, дбаючи про нього й вірячи, що він замайорить над Батьківщиною. Нині настали часи, коли знову за Прапор гинуть, з ним ховають та з ним ідуть відстоювати незалежність. Ми вчергове підтверджуємо, що Україна – нескорена, вона йде до перемоги. Піднімаючи сьогодні Прапор, ми розуміємо, що це наша святиня, на якій є кров наших братів, батьків та сестер і з ним ми день у день крок за кроком витісняємо ворога з рідної землі.

Багато хто дивиться із захопленням на Америку, але й у них були чорні часи, депресії. Нині там на кожному балконі є національний прапор і кожен гордиться своїм громадянством. Я впевнений, що й у нас так буде, що на кожному ганку буде синьо-жовтий стяг, у сім’ї розмовлятимуть українською, а держава стане заможною, могутньою. Тому будьмо одностайні у цій думці та будуймо Україну починаючи із кожного з нас. Слава Україні! Героям слава!» - побажав Олександр Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МК Показати IP 23 Серпня 2018 14:04
Совок жив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus