USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

ПП «Ягодин» отримає спецобладання для боротьби з контрабандою

2 Серпня 2018 17:37
ДФС підписано угоду щодо закупівлі та встановлення скануючих систем для митниць.

Про це йдеться на сторінці відомства у Фейсбуці.

Державна фіскальна служба вийшла на фінішну пряму щодо реалізації проекту по закупівлі та встановленню на пунктах пропуску стаціонарних скануючих систем. Це – наймасштабніший проект за всю історію української митниці, за який ДФС боролася більше року.

Вчора, 1 серпня, директор Департаменту матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури ДФС Андрій Рахуба підписав угоду з NUCTECH COMPANI LIMITED, яка стала переможцем по двох лотах. Вона поставлятиме 7 скануючих систем для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів, призначених для оснащення пунктів пропуску на суму 482,399 млн грн.

Відповідно до угоди NUCTECH зобов’язана у 2018 році виробити, поставити, забезпечити здійснення монтажу, пусконалагодження та передачу у власність ДФС скануючого обладнання на пунктах пропуску «Ужгород» та «Чоп» (Закарпатської митниці ДФС), «Рава-Руська», «Краківець» та «Шегині» (Львівської), «Ягодин» (Волинської) та «Порубне» (Чернівецької).

Ці пункти пропуску мають найбільше навантаження по вантажо- та пасажиропотоку.

«Комплексний підхід з удосконалення контролю та обладнання пунктів пропуску стаціонарними скануючими системами дозволить поставити хрест на контрабандних схемах. Обладнання найсучасніше і компанія реалізовуватиме проект «під ключ»: від постачання систем до їх гарантійного обслуговування», – зазначив Андрій Рахуба.

За словами представника NUCTECH в Україні Лі Цзісина, для його компанії це найбільший контракт в Україні: «Ми розуміємо актуальність та важкість проекту і ми докладемо максимум зусиль, щоб передати ДФС все обладнання вчасно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus