USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

Позиції України зміцнює допомога понад 40 держав

16 Червня 2022 07:15
У війні проти російських загарбників Україні надають допомогу Сполучені Штати і ще понад 40 країн.

Про це йдеться у заяві державного секретаря США Ентоні Блінкена, інформує Українська правда.

"Коли він вирішив розпочати невиправдане вторгнення проти свого сусіда, президент Путін мав намір розділити Сполучені Штати, їх союзників і партнерів. Тим не менш, ми сильніші та більш згуртовані, ніж будь-коли. Кремль думав, що це підірве або навіть повалить український уряд, але президент Зеленський і уряд України міцні.

Допомога США у безпеці та понад 40 союзників і партнерів продовжують зміцнювати позиції України, щоб захистити її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, забезпечити перемоги на полі бою та, зрештою, зміцнити позиції України за столом переговорів", - заявив держсекретар.

Блінкен нагадав, що крім анонсованої допомоги розміром у мільярд доларів, США ввели потужні санкції проти Росії, посилили стримування та оборону НАТО на східному фланзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus