USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Повторний удар по Києву: внаслідок атаки по медцентру є загиблі та поранені

8 Липня 2024 14:29
Після ранкової атаки 8 липня окупанти повторно вдарили по Києву. Внаслідок удару є загиблі та поранені.

Про це інформує пресслужба КМВА.

Зазначається, зокрема, що внаслідок ракетного удару в Дніпровському районі пошкоджена багатоповерхова будівля медцентру.

«Попередньо, 4 загиблих, ще 3 травмованих. Часткова руйнація будівлі. Триває розбір завалів та пошук людей», – розповіли в Київській МВА.

Крім того, як розповів голова Міністерства внутрішніх справ (МВС) Ігор Клименко, внаслідок ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» відомо про двох загиблих. Рятувальники розбирають основні завали, щоб дати людям повітря.

За словами міністра, безпосередньо в приміщеннях дитячої лікарні відомо про двох загиблих та 15 поранених.

«Проводимо рятувальні роботи, щоб максимально швидко звільнити з-під завалів людей. Це і діти, можливо, і лікарський персонал. Як мінімум ми не можемо вийти на зв’язок з двома лікарями. У нас ще є десь 1:15-1:20, щоб розібрати основні завали, щоб людям дати повітря», – додав Клименко.
Міністр відзначив, що у Києві було організовано зелений коридор, яким дітей вивозять на лівий берег.

Також він додав, що наразі інформації про загиблих неповнолітніх немає. Водночас є ймовірність, що під завалами можуть бути діти.

Сьогодні, 8 липня, російські терористи запустили проти України понад 40 ракет різних типів. Під ударом опинилися Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ.

У Києві зафіксовані руйнування у семи районах столиці. Також терористи поцілили по житловому будинку Шевченківського району й дитячій лікарні «Охматдит».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus