USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Повної зупинки громадського транспорту в Україні поки не буде, – Ляшко

2 Листопада 2020 20:18
Питання повної зупинки громадського транспорту буде розглядатись в останню чергу, якщо люди будуть дотримуватись протиепідемічних заходів.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, повідомляє УНН.

Він закликав всіх носити маски та дотримуватись дистанції у громадських місцях.

«Ми також звертаємось до органів місцевого самоврядування: забезпечте необхідну кількість рухомого складу громадського транспорту на маршрутах, щоб люди могли пересуватись містом у межах посадкових місць. Якщо все це буде дотримуватись, система охорони здоров’я з боєм, але справиться зі зростанням кількості випадків коронавірусної хвороби. Якщо цього не дотримуватись і буде зростання випадків коронавірусної хвороби, які будуть призводити до колапсу системи охорони здоров’я, іншого виходу, як повністю зупиняти громадський транспорт, не буде», – наголосив головний державний санітарний лікар.

Він також зазначив, що сьогодні робиться все можливе аби не закривати країну на жорсткий локдаун.

«Ми будемо робити все можливе, щоб не допустити жорсткого карантину, але сама система охорони здоров’я не безмежна, тому потрібно дотримуватись протиепідемічних заходів. Ми хочемо зробити все можливе для того, щоб не закривати країну на жорсткий локдаун», – резюмував Ляшко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus