USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.58 41.80
  • PLN 10.40 10.70

Повінь у Швейцарії: одна людина загинула, ще двоє вважаються зниклими безвісти

24 Червня 2024 11:46
На південному сході Швейцарії у кантоні Граубюнден унаслідок повені, спричиненої сильними дощами, та подальшого зсуву ґрунту рятувальники знайшли мертвою одну людину з трьох зниклих безвісти.

Про це повідомляє АР, передає Укрінформ.

Як зазначається, команда із 200 рятувальників шукає зниклих людей із суботи за допомогою екскаваторів, спеціально навчених пошукових собак, безпілотників та армійських гелікоптерів. Вночі пошуки призупиняли через сильні дощі.

Читати ще: У Греції через пуск феєрверків зайнялася масштабна лісова пожежа. Затримали 13 людей

Але ймовірність знайти їх живими невелика, сказав журналістам у неділю Вільям Клотер із швейцарської поліції, який керує рятувальною операцією.

«Сьогодні дуже сумний день», – сказав член федеральної ради Швейцарії Ігнаціо Кассіс, який приїхав на місце трагедії, щоб висловити солідарність з місцевими мешканцями.

Також через негоду стала повністю недоступною траса A13, що сполучає країну з Італією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus