USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Повінь накрила Боснію та Герцеговину. Фото

7 Листопада 2021 18:11
Дощ, що надходить у річку Босна з кантону Сараєво, призвів до виходу річки з берегів. Рятувальників посилено працюють у 4 муніципалітетах.

Про це повідомляє 24 канал.

Згідно з даними агентства з контролю басейну річки Сава, рівень води в річках, які вийшли з берегів і завдали збитків по всій території Боснії та Герцеговини, перебувають стані спокою, а рівень води поступово знижується.

Станом на 7 листопада, рівень води річки Босна по всій своїй довжині знижується, тож загрози розливу Сави немає. Мер Добоя Борис Єрініч повідомив, що, за останніми замірами, рівень води в річці Босна становить 264 сантиметри від рівня регулярного захисту від повеней.

Які міста постраждали від повені

Ситуація в затоплених районах кантону Сараєво покращується. Про це повідомили в оперативному центрі кантональної адміністрації цивільного захисту в Сараєво.

Критична ситуація через повінь також нормалізується у муніципалітетах Іліджи, Нові-Града, Вогощі та Трново. Найбільше постраждали населені пункти Отес, Бутмір, Райловац, Рельєво та Трново.

Там масово затопило будинки та підприємства. Однак вже 6 листопада міста почали очищувати від бруду та мулу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus