USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.22

Повідомили, в якому стані госпіталізували хлопця, який на Волині потрапив під потяг

1 Липня 2024 11:33
20-річного хлопця, який 30 червня близько 15:00 потрапив під потяг, госпіталізували у відділення реанімації у важкому стані.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, повідомлення до швидкої надійшло о 15:07.

20-річного хлопця госпіталізували у Волинську обласну клінічну лікарню. Його стан важкий.

Медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, підозру на перелом основи черепа, переломи лівої плечової кістки, лівого стегна та лівої гомілки. Також у хлопця закрита травма живота.

Потерпілий госпіталізований у відділення реанімації.

Як повідомляли у поліції, на вулиці Незалежності машиніст вантажного потяга сполученням «Ковель-Здолбунів» допустив наїзд на хлопця. Він переходив залізничні колії в навушниках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 1 Липня 2024 15:37
Чи машиніст потягу міг кудись звернути, чи раптово загальмувати, щоб спинити сто тонну громадину. Щиро шкода хлопця, батьків. Але це не перший випадок попадання під потяг у навушниках. Будьте уважні біля залізничних колій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus