USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.55

Повідомили, у якому стані госпіталізували дівчину, яку в Луцьку на Волі збило авто

Сьогодні 15:23
Дівчину, яку 21 жовтня близько 12:30 у Луцьку на проспекті Волі, госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні в стані середньої важкості.

Як розповіли Волинським Новинам в оперативно-диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, бригада надавала допомогу одній пацієнтці. Дівчині приблизно 22 роки.

З підозрою на закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку постраждалу доправили у Луцьку міську клінічну лікарню.

Нагадаємо, зі слів очевидців, водій авто здійснив наїзд на дівчину, яка перетинала проїжджу частину дороги на пішохідному переході.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що водій Fiat допустив наїзд на 22-річна жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Вона отримала тілесні ушкодження.

За цим фактом вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 286 ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus