USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

Повідомили, скільки військових не повернулися із закордонного відпочинку

Сьогодні 16:59
З початку повномасштабного вторгнення Росії 46 українських військовослужбовців виїхали за кордон для відпочинку та не повернулися.

Про це повідомляє Слідство.Інфо з посиланням на дані Міноборони України.

За інформацією Головного управління Військової служби, військові можуть перетинати кордон на загальних підставах, якщо мають дозвіл командира військової частини. При цьому їхній час відпустки не обмежений, і для виїзду необхідно надати лише відповідний документ про дозвіл на виїзд до іншої країни.

Зазначається, що станом на 30 вересня 2024 року зафіксовано 46 випадків, коли військовослужбовці не поверталися назад в Україну після відпочинку за кордоном. Їх обліковано як таких, які самовільно залишили військові частини.

Читати ще: Двічі горів у танку, мав поранення: військового в Луцьку взяли під варту, бо самовільно залишив частину

Нагадаємо, наявність військово-облікового документа під час перетину кордону обов’язкова умова для всіх чоловіків-громадян України віком від 18 до 60 років із 17 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus