USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Повідомили причину смерті актора Меттью Перрі

16 Грудня 2023 23:31
Зірка серіалу «Друзі», актор Меттью Перрі помер в результаті «гострого впливу кетаміну» і утоплення.

Про це повідомляє CNN з посиланням на результати розтину тіла актора.

У звіті, опублікованому в п’ятницю Управлінням судово-медичної експертизи Лос-Анджелеса, сказано, що у крові Перрі виявили позитивний результат на кетамін, який, як відомо, лікує депресію та тривогу.

Смерть визнана нещасним випадком.

«При високих рівнях кетаміну, виявлених у його посмертних зразках крові, основні летальні наслідки були б як від надмірної стимуляції серцево-судинної системи, так і від пригнічення дихання», – йдеться у звіті.

Нагадаємо, американо-канадський актор Меттью Перрі, відомий роллю Чендлера Бінга у серіалі «Друзі», пішов з життя у віці 54 років. Його знайшли у джакузі, у його будинку в Лос-Анджелесі 28 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Раб Божий Показати IP 17 Грудня 2023 13:39
Нещасні люди..гроші,багатства,слава...є ,а радості і щастя від того 0 ! Без Заповнення своєї душі,серця Творцем Богом ,Його сином Ісусом Христом і Його Словом -життя МАРНОТА і ПУСТОТА + вічність в муках темряви!! амінь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus