USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Повідомили, куди перенесуть підстанцію біля Старого ринку в Луцьку

14 Вересня 2022 12:05
Електропідстанцію, розташовану поблизу Старого ринку в Луцьку, перенесуть.

Як повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, уже на одній із найближчих сесій міської ради для «Волиньобленерго» буде виділена альтернативна земельна ділянка, пише Перший.

«Я тісно спілкуюся із керівником обленерго, вони планують подавати інвестиційну програму та вкладати кошти в цей проект. Її однозначно треба ремонтувати, вона дуже часто виходить із ладу. А що таке ремонт підстанції? Це фактично будівництво нової, бо зараз там радянське обладнання, яке просто вичерпало свій ресурс, через що періодично там виникають пожежі», – заявив Поліщук.

Читати ще: У Луцьку шукають ділянку, щоб перенести підстанцію з-під стін замку

Також міський голова Луцька зауважив, що підстанцію розташують у центрі міста. Зокрема, йдеться про ділянку ближче до Стиру на вулиці Замковій ліворуч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 16 Вересня 2022 10:16
Надіюся, що це не порожні балачки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus