USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Повідомили, коли на Волині проведуть в останню путь загиблого 23-річного капітана

7 Вересня 2022 21:13
Едуарда Камардіна з Ратнівської громади, який загинув 5 вересня на межі Миколаївської та Херсонської областей, поховають завтра.

Про це повідомили у Ратнівській громаді.

8 вересня об 11 годині кортеж з тілом загиблого Героя Едуарда Камардіна вирушить з дому до церкви Різдва Пресвятої Богородиці за таким маршрутом: вул. Гранична- вул. Центральна – вул. Кузьміна – вул Шкільна – церква Різдва Пресвятої Богородиці, у якій о 12.00 відбудеться чин похорону.

«Охочі взяти участь у похороні загиблого на війні краянина та віддати шану захиснику України зможуть, вийшовши на вулиці.

Просимо усіх жителів гідно зустріти та віддати останню шану українському воїну під час проїзду процесії. Поклоніться низько та помоліться за Героя, який захистив від російського агресора наші домівки, наш затишок і наші життя. Подякуйте за мужність і патріотизм, за наш захист.

У вічність відійшло ще таке молоде життя... Співчуття батькам, родині та близьким», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus