USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Повертаються захищати Батьківщину. Вчора до України прибуло понад 18 тисяч людей

12 Березня 2022 12:53
До України за минулу добу, 11 березня, прибули понад 18 тисяч осіб, майже 15 тисяч з яких – українці. Більшість з них – чоловіки, що планують захищати майбутнє своєї країни.

За 16 останніх днів до України повернулися близько 220 тисяч українців. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, пише ТСН.

Вчора державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 94 тисяч осіб та понад 14 тисяч транспортних засобів.

За даними прикордонників, пасажиропотік дещо зменшився відносно показників попередньої доби.

З України виїхали майже 75 тисяч осіб. Більшість із тих, хто виїхав – близько 49 тисяч людей – перетнули кордон на українсько-польській ділянці. Наразі на цьому напрямку накопичення пішоходів, автомобілів і пасажирських автобусів мінімальні.

Усі пункти пропуску на західному кордоні (крім пропускного пункту «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі.

За минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 900 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

Прикордонники рекомендують обирати для перетину кордону до ЄС пункти пропуску на кордонах з Угорщиною, Словаччиною, Румунією і Республікою Молдова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus