USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

«Поверни ВК»: у Львові магазин Roshen закидали сміттям

18 Травня 2017 16:16
У Львові пізно ввечері в середу, 17 травня, невідомі закидали сміттям вхід в магазин Roshen з вимогою повернути доступ до російської соцмережі «ВКонтакте», повідомляє ZAXID.NET.

Мішками зі сміттям закидали магазин на вул. Володимира Великого. Поруч зі сміттям також залишили плакати з написами «Поверни ВК» і «Прибери сміття».

Працівники Roshen самостійно прибрали їх, до поліції не звертались. Офіційно прес-служба Roshen наразі не прокоментувала цей інцидент.

Як відомо, 15 травня Президент України Петро Порошенко своїм указом заблокував ВКонтакте, Однокласники, Яндекс та інші російські сервіси. ПЕРЕЛІК.

Українці вимагають у Порошенка розблокувати «Вконтакте», наголошуючи у відповідній електронній петиції, що стежити за поширенням пропаганди на сайті «Вконтакте» – обов’язок відповідних служб, і від цього не повинні страждати звичайні громадяни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
! Показати IP 18 Травня 2017 16:35
А если мы отключим ВК, однокласники, запретим георгиевскую ленту, то как мы будем предателей и просто дураков распознавать ? Так есть еще Интер и канал Украина!!!
Патріот до ! Показати IP 19 Травня 2017 20:22
Що ви так сильно переймаєтеся цим закритям і блокуванням?Є ж вихід з даної ситуації!В браузері включаєте (ставите галочку) VPN-заходьте собі і котистуйтесь і контактами,і в однокласниками,і Яндексом! І ніяких проблем!Все працює!
Я Показати IP 18 Травня 2017 16:44
Ха ха,нарешті люди зрозуміли,закрити ВК це те ж саме,що перекрити забруднену дорогу ,ніж прибрати її від сміття
Анонім до Я Показати IP 18 Травня 2017 17:23
Як віртуальна реальність пов'язана з господарськими проблемами?
Анонім Показати IP 18 Травня 2017 17:01
Дуже прикро, що без ВК життя у наших "звичайних" громадян припинилося!
корінний лучанин до Анонім Показати IP 18 Травня 2017 17:20
Да не життя припинилося,а вже надоїло нормальним людям :що їсти ,що дивитися,що читати,дихати чи ні ,якщо вітер зі сходу.В кінці кінців є Конституція ,а не дебільне пояснення своєї неспроможності "ахресором".
! до корінний лучанин Показати IP 18 Травня 2017 17:56
О таварисч, да у тебя подгорает, аж рвет ! Це путлеровське л*йно вже давно було пора заборонити по максимуму, це мусор і кал. І замітьте всю красу моменту, - такий удар на випередження, ботоксне ч*о навіть не чекало, а тут "удар в спину". Да ! пройли ті часи, коли Педерація шантажувала Україну то забороною експорту молокопродуктів, то мяса, то ковбаси, а то їх ід*отко казав "они у наз газ воруют" ... Догрався козлостан, крок за кроком Україна позбувається залежнеості в економіці, вполітиці, а зараз у кіберпросторі.
Анонім до ! Показати IP 18 Травня 2017 18:36
Респект!
корінний лучанин до ! Показати IP 18 Травня 2017 19:55
Талановитий стратегічний хід ніхто не оспорює.Цей хід з тої ж опери ,що вирівнювання фронту,вивчення операції під Іловайськомєу всіх академіяк.і т.д. Одним словом багата на талановитих стратегів Україна і ти один із них.Головне не нервуйся.
555 до ! Показати IP 18 Травня 2017 20:03
Давай давай, проповідуй далі. Таких зацєнтих проповідникив в 30-х роках минулого століття багато було. Тоже за ідею людей голодом морили і на Сибір слали "зрадників". ... " О всякой не заботясь чепухе, желая быть в уверенных руках, бараны в их мечтах о пастухе, не думали ни как о шашлыках"(с) Завтра тобі будуть розказувати, що по тв дивитись, а післязавтра розстріляють, як собаку, бо погано за вождем плакав.
Пану без IQ до ! Показати IP 18 Травня 2017 20:04
На жаль, Ви навіть не здатні розуміти яким дурнем виглядаєте....Соромно за таких українців! Навчиться викладати свою думку хоча б з мінімумом розумних думок і без використання банальних мовних штампів на рівні підлітка, що виховувався в родині пиятиків батьків. Поважайте в собі людину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus