USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Повернулася з Польщі: у Житомирі розповіли про стан хворої на коронавірус жінки

12 Березня 2020 21:35
На Житомирщині зафіксовано перший випадок захворювання на коронавірус у 70-річної жінки. Наразі вона перебуває у стані середньої тяжкості, має двостороннє запалення легень.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик.

За його словами, жінці 70 років, вона повернулася 1 березня з Польщі до Львова, а потім до Радомишля на Житомирщині. Перші симптоми захворювання у неї з’явилися 3 березня. Після проведення ретельного обстеження у жінки підтвердився коронавірус.

Зі слів директора Житомирського обласного лабораторного центру Зіновія Парамонова, 8 березня була в церкві, хоча перші симптоми хвороби у неї проявилися 3 березня.

«8 березня ця жінка відвідала церкву. Ви всі знаєте, як люди похилого віку йдуть до церкви, йдуть до образу, а потім до нього підходять усі присутні. Це нас хвилює», – зауважив Парамонов.

За його словами, зараз триває робота зі священниками, аби виявити людей, які в той день перебували у храмі.

Зараз жінка в інфекційному відділенні Радомишльської районної лікарні. Всі лікарі, а також рідні, які з нею контактували, ізольовані.

Як повідомлялося, в Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції – у Житомирській та Чернівецькій областях.

Чоловік в Чернівцях, в якого раніше був зафіксований коронавірус, наразі перебуває в задовільному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Березня 2020 21:55
До дупи ті карантини. В кожний обласний центр по такій бабці, яка знає, що вона хвора, і все-одно пре в церкву - і буде поширення в геометричній прогресії
111 до Анонім Показати IP 13 Березня 2020 07:54
Думати повинны не тільки хворі а й здорові. Чого іти в церкву знаючи що потенційно ще одне з місць поширення , і вже ж є приклад цілої цивілізованої країни. Та й попи повинні зараз чітко сказати прихожанам - в церкву в період карантину не ходити.
Немо Показати IP 12 Березня 2020 22:20
В Китаї за таке кримінальна відповідальність, а у нас.. дадуть медаль за порятунок людства від перенаселення.
До Немо Показати IP 13 Березня 2020 02:00
Ваша правда. Може буде бонус у вигляді хворих депутатів, міністрів, які себе відчувають напівбогами? Хай знають, що смертні!
українець Показати IP 13 Березня 2020 07:50
Ще одне підтвердження того, чому і як ми живемо! :( З такими людьми, з такою свідомістю, нічого гарного у перспективі Україну, нажаль, не очікує! :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus