USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Поведінка несумісна зі статусом нардепа, – Єрмак відреагував на скандал із Тищенком

21 Червня 2024 22:17
Голова Офісу Президента Андрій Єрмак відреагував на черговий скандал навколо Миколи Тищенка. Днем раніше охорона нардепа побила військовослужбовця, коли той гуляв з дитиною

Голова Офісу Президента зазначив, що справді є кумом Тищенка, проте давно не розуміє його вчинків. Тому не підтримує ніяких контактів з одіозним нардепом.

Андрій Єрмак розповів, що подивився відеозапис конфлікту Миколи Тищенка та військового. За словами голови ОП, тут немає про що говорити, адже поведінка нардепа є ганебною. Єрмак вказав, що їй немає виправдань і правоохоронцям є на що реагувати.

«Так, Тищенка я знаю давно. Дійсно – хрестив його сина. Але це було багато років тому. Я давно вже не сприймаю його вчинки і не розумію їх. Тому не підтримую з ним жодних стосунків», – написав Єрмак.

Читати ще: Тищенко має «сім'ю під прикриттям» і отримує мільйони з держбюджету. Розслідування

Голова ОП наголосив, що кожен повинен нести за свої неадекватні дії відповідальність, незалежно від посад чи прізвищ. Водночас Єрмак вказав, що така поведінка Тищенка несумісна зі статусом народного депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Закономірність Показати IP 21 Червня 2024 22:57
Яка хата - такий тин, який тато хресний - такий ... і кум ! Яке їхало - таке й здибало ! То тільки мені одному соромно за таку владу, яка компроментує Україну ?
Хз до Закономірність Показати IP 22 Червня 2024 06:10
Самі ж обирали
??? Показати IP 21 Червня 2024 23:12
Ви для чого думку якогось Єрмака постите? Ах так, друга (перша) людина в державі же..
олександр Показати IP 22 Червня 2024 08:05
чому ніхто не звертає уваги на прислужників того покидька тищенка - поліцаїв та ТЦКашників які виконували його забаганки та скоїли злочини. Це держава чи злочинне угрупування яке б*є та мордує людей на яких по свому ідіотському бажанню пальцем вкаже якийсь депутат чи чиновник прикриваючись війною
Правда Показати IP 22 Червня 2024 08:31
Та невже.А єрмак-це хто,секретарка і тільки.А таких вир....як коля котлета обирають прибульці?Загляньте в люстерко "українці",хоча це вже не допоможе,бо місць для гуль на макітрі вже не залишилось.Прикро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus