USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

Повалив на підлогу і стягнув білизну: волинянин відсидить три роки за зґвалтування

12 Серпня 2024 21:15
На три роки посадили у в'язницю волинянина, який цьогоріч зґвалтував односельчанку.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду.

У квітні житель села Старий Чорторийськ силоміць вступив у статевий контакт зі знайомою. Він повалив жінку на підлогу та зняв з неї спідню білизну без її добровільної згоди.

Обвинувачений свою вину повністю визнав. Як зазначив, проходив повз будинок потерпілої, згодом пішов до неї, а під час нетривалого спілкування захотів вступити з нею у сексуальний контакт. Про свій вчинок жалкував, щиро розкаявся, просив вибачення в жінки.

Читати ще: Вивіз школярку в ліс і двічі зґвалтував, потім переховувався, грабував і втік із суду. Як покарали волинянина

Потерпіла пояснила, що вона проживає сама, а обвинувачений є її односельчанином. Він і раніше намагався вступити в статевий контакт із нею, але вона втікала. У день інциденту, коли жінка готувала вечерю, через незамкнені двері зайшов чоловік. Після короткої розмови він силою повалив її на підлогу та зґвалтував.

Жінка чинила опір, але вирватися не вдалося. Крім того, вона боялася, що чоловік може її вбити, тому в подальшому виконувала його вимоги, очікуючи коли все закінчиться. Потерпіла боялася повторення ситуації, тому наполягала на суворому покаранні з ізоляцією кривдника від суспільства.

Читати ще: Волинянин, який зґвалтував 4-річну дівчинку, сяде на 13 років

Про обвинуваченого відомо, що він раніше не був судимий, характеризується позитивно, проте зловживає алкоголем. Суд визнав жителя Старого Чорторийська винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України. Йому призначили три роки позбавлення волі.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus