USD 41.25 41.65
  • USD 41.25 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Повалені дерева та зруйновані дахи будинків: наслідки негоди на Волині

19 Липня 2021 10:37
18 липня на території Волинської області пройшли грози, що супроводжувалися поривами вітру.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучались підрозділи Головного управління ДСНС України у Волинській області, повідомляє пресслужба установи.

18 липня рятувальники розрізали повалені вітром дерева та відтягнули їх з проїжджих частин автодоріг на вулиці Незалежності в смт Торчин та в селі Боратин Луцького району, а також біля села Цир Камінь-Каширського району.

Крім того, у селі Блаженник Ковельського району рятувальники розрізали дерево, що впало на дах житлового будинку, а в селі Клепачів Луцького району зрізали дерево, що впало на електроопору й загрожувало подальшим падінням на житловий будинок.

Крім того, рятувальники 20-го Державного пожежно-рятувального поста відкачали 50 кубометрів води з підвалу двоповерхового багатоквартирного житлового будинку в селі Веселе Торчинської селищної громади та надали допомогу населенню у відновленні покриття даху житлового будинку в смт Торчин на вулиці Незалежності.

Уночі 19 липня рятувальники звільнили від поваленого дерева дорогу між селами Піща й Пулемець на території Шацької селищної громади, а також на вулиці Привокзальній в смт Турійськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus