USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Поцупив бідон на 40 літрів: на Волині чоловіка судили за три крадіжки

Сьогодні 07:45
У Володимирі судили чоловіка, який тричі скоїв крадіжки. Йому призначили три роки умовного терміну.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду.

Перший епізод стався на початку жовтня 2022 року. Удень Петро П. зірвав замок господарської будівлі і пробрався всередину. Звідти виніс речей на загальну суму 6448 гривень. Серед вкраденого: зарядний пристрій, набір ріжкових ключів, шуруповерт, шліфувальна машинка та електродриль.

Читати ще: Знімав гроші з картки і вкрав телефон: у Луцьку чоловіка посадили на 7,5 року

5 січня 2023 року обвинувачений пішов на другий злочин. Тоді ж із сараю, замок якого він також зламав, зник алюмінієвий бідон на 40 літрів, що вартує 700 гривень.

Удень 16 січня 2023 року сталося третє аналогічне правопорушення. Цього разу до душі крадія припала каструля на 50 літрів. Її вартість – 1966 гривень.

Обвинувачений свою вину повністю визнав, щиро розкаявся. Як зазначив, одному з потерпілих відшкодував збитки, планує відшкодувати й іншому.

Читати ще: Ледь не сів на п’ять років: студент волинського вишу пограбував будинок через нестачу грошей

Суд врахував, що викрадення чужого майна поєднане з проникненням, вчинене повторно і в умовах воєнного стану. Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, характеризується задовільно.

У підсумку Петра П. визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 185 КК України. Йому призначили п`ять років позбавлення волі. Але вирок замінили на три роки іспитового строку.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus