USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

«Потрібно змінити ставлення до спілкування з людьми», – мер Луцька до підлеглих

13 Лютого 2023 13:09
Міський голова Ігор Поліщук закликав очільників відділів, управлінь, департаментів Луцької міської ради, керівників комунальних підприємств громади, їхніх підлеглих переглянути своє ставлення щодо спілкування з людьми, які звертаються до них по допомогу.

Про це йшлося 13 лютого під час наради в Луцького міського голови.

«Заходжу я деякий час тому в міськраду, стоїть старша пані на прохідній і плаче. Запитую: що сталося? Вона прийшла в департамент соцполітики по продуктовий набір, бо побачила в новинах, що їх десь роздавали. У департаменті соцполітики сказали йти в терцентр. У терцентрі сказали, що продуктових наборів немає, й відправили в міську раду… Це старша людина з інвалідністю ІІ групи. Для чого її ганяти по установах?

Якщо продуктових наборів зараз немає, то в департаменті соцполітики мали сказати їй про це і взяти в неї контакти, аби зателефонувати, коли продуктові набори з’являться.

Я прошу на цьому прикладі змінити своє ставлення до спілкування з людьми і до роботи з тими, хто приходить до нас по допомогу, особливо з соціально вразливими категоріями населення», – звернув увагу Луцький міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Таня Показати IP 13 Лютого 2023 13:34
Так ,мер дуже правильно каже. В міській раді працює і ногою двері відкривають службовці. Таке враження ,що не з людьми працюють. На голові корона у багатьох в міській раді.
Віра Показати IP 13 Лютого 2023 13:56
Дуже слушна вимога очільника міста - славетного Луцька! Над цим ще потрібно добре попрацювати в сфері обслуговування багатьох закладів.!!!
Анонім Показати IP 13 Лютого 2023 13:58
з таким підходом до справ прийде час, коли доведеться підлеглим наголошувати про обов'язкове використання йоршику після відвідування туалету.
Макс Показати IP 13 Лютого 2023 14:32
Шоу починається .....
з Луцька Показати IP 13 Лютого 2023 16:20
У кожного формується культурна етика, яка відповідає інтелекту людини. Останнім похваляться не всі. Якось перечікував чергу в ЦНАПі. Ще носили маски. Один підпанок з кабінки грубо ображав відвідувачів (переважно старшого віку), лаявся без всякої мотивації, що, ніби то, "могли б почекати і на вулиці (взимку). Не дай, Боже, з хама пана.
Василь Показати IP 13 Лютого 2023 16:45
Був на прийомі в мера по загальноміському питанню.Поки я сперечався з його чиновником,мер в цей час дивився в свій ноутбук.Питання до сих пір не вирішене.Можливо,меру потрібно починати з себе?
Луцик Показати IP 14 Лютого 2023 11:55
Ти ще в лікарню не ходив) і діло не в хабарях навіть
Лучанин до Луцик Показати IP 15 Лютого 2023 07:52
1000% Після відвідування просто хочеться взяти і порозривати . Відношення зверхне. Поводять себе нагло. Поробили династії в тих лікарнях. Гроші деруть. Приходиш і тобі в наглу кажуть- " моя робота коштує от стільки..." Це не держава. Це просто якась "карма" в цій країні. Квазі утворення, яке в кожній галузі пронизане корупцією, зловживаннями, безвідповідальністю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus