USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Потрібно було дати результат», – Журжій про дві перемоги «Старого Луцька»

23 Грудня 2019 11:27
Один з героїв зустрічі другого матчу проти «Житомира» Андрій Гуцалюк та тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій поділилися своїми враженнями від двох домашніх перемог. До того ж, Володимир Журжій підвів проміжні підсумки частини чемпіонату.

Головний тренер БК «Житомир» Юрій Горєнков розповів, що в першому матчі у його команди були дуже великі проблеми зі штрафними кидками, їхня реалізація становила менше 50 відсотків, друга проблема – підбір на своєму щиті.

«Ми дали хлопцям зі «Старого Луцька» зробити багато підборів на нашому кільці, за рахунок чого вони використали кидки другого шансу. Хоча я говорив своїм гравцям, що ця команда бореться, нав’язує свою гру. На другу гру ми провели аналіз, трішки змінили гру, зробили ставку на smallball, за рахунок чого була більш рівна гра. Хлопці боролися, але наприкінці трішки не вистачило», – зазначив Юрій Горєнков.

З його слів, у його підопічних на кінцівку трішки не вистачає сил, адже ні для кого не секрет, що команда поки не має можливості тренуватися разом, тому фізично команда поступається.

«Думаю, з нового року ситуація зміниться і ми тренуватимемося разом», – резюмував коуч гостей.
Один з героїв зустрічі проти «Житомира» Андрій Гуцалюк наголосив, що з кожною грою не лише він почав краще розуміти команду, а й команда розуміти його.

«Ми з кожною грою стаємо кращими. В нас була дуже велика жага до перемоги, адже зараз велика перерва і хотілося піти на неї з добрим настроєм. У нас була така тенденція, що ми одну гру виграємо, іншу програємо, тому ми хотіли закінчити цю серію та піти з добрим настроєм на канікули», – наголосив Андрій Гуцалюк.

Щодо кінцівки гри, то баскетболіст відзначив, що напруга була останні дві хвилини: «Нам потрібно було сконцентруватися та відіграти ці хвилини на максимумі. Я концентрувався і в захисті, і в нападі. Ми молодці, зібралися і вирвали цю перемогу», – підсумував Андрій Гуцалюк.
Натомість тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій відзначив, що перемога у другому матчі вийшла дуже емоційною та вкрай важливою з турнірної точки зору.

«До цих ігор ми з «Житомиром» мали рівний баланс поразок та перемог, тому з турнірної точки зору ці матчі були дуже важливі. Першою чергою стояло завдання результату. Якість гри ми оцінюємо, але потрібно було дати результат, оскільки це останні ігри в цьому році. Я щасливий, що у нас все вийшло. Сьогодні була досить емоційна гра, в Луцьку вже давно такого не було. Я вдячний хлопцям, що вони дотерпіли, хоча не завжди приймали правильні рішення вкінці. Напевно, баскетбольний бог віддає перемогу тим, хто цього більше бажає», – зазначив Володимир Журжій.

Тренер лучан підвів проміжні підсумки частини чемпіонату: «Ми граємо досить нерівно, я незадоволений, в нас немає балансу між лавкою запасних та основними гравцями. Хлопці, які виходять з лавки, не те, що не підсилюють гру… Досить часто основним доводиться повертатися та виправляти їхні помилки. Навіть по цій грі ми незадоволені діями окремих гравців. У нас немає часу не експерименти та давати молодим гравцям час, щоб вони почали приносити якусь користь команді. Зараз або ти приносиш користь, або ти не граєш. Ми грали досить таки коротким складом».
Насамкінець Володимир Журжій подякував вболівальникам за підтримку на двох останніх матчах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus