USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Потрібен підсилювач: у селі Луцької громади немає інтернету

24 Грудня 2021 23:40
У селі Буків Княгининівського старостинського округу великі проблеми з доступом до мережі інтернет.

Про це під час засідання чергової сесії Луцької міської ради 22 грудня поінформував староста Княгининівського старостинського округу Валерій Войнаровський.

Депутат Михайло Наход поцікавився у старости, яка ситуація із приміщенням ФАПу в селі Буків, що не використовується, але водночас є єдиним соціальний об’єктом з відсутністю доступу до інтернету.

Обранець громади зазначив, що існує державна програма, що передбачає субвенцію на послуги глобальної мережі, згідно з якою інтернет можна завести в будь-який об’єкт соціальної інфраструктури.

«Ми вели перемовини з одним із мобільних операторів, до якого підключена найбільша кількість користувачів в окрузі, про те, щоб поставити підсилювач для доступу до інтернету в населених пунктах. Відповіді поки не отримали», - зауважив староста.

Водночас він зазначив, що приміщення колишніх ФАПів у селах Княгининок та Буків передали на баланас ЖКГ. Але в подальшому вони мають бути передані на потреби медицини.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що частину приміщення Княгининівської сільської ради віддали під школу мистецтв, а найкращі кабінети будинку культури в Рокинях – під її філію.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Орест Показати IP 26 Грудня 2021 01:55
Як не дивно але і в селі Тарасово дуже погано працює мобільний зв’язок ВОДАФОН!!! А місцями взагалі відсутній. І це на відстані 1 км від Луцька. Думаю, що не тільки там така проблема а і в багатьох інших місцевостях. Просто не вигідно операторам і все, а мешканці не знають куди скаржитись і що робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus