USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

Потрапити до Польщі з Білорусі у вересні намагалися понад тисяча нелегалів

27 Вересня 2022 06:07
Прикордонна служба Польщі зафіксувала у вересні понад тисячу спроб нелегального перетину кордону з боку білорусі.

Про це повідомляє Польське радіо.

«У липні та серпні Прикордонна служба Польщі зафіксувала близько 900 спроб нелегального перетину кордону Польщі з білоруссю. Цього місяця їх кількість уже перевищує 1000», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, минулої суботи суботу нелегально потрапити до Польщі через східний кордон намагалися 54 іноземці, серед них громадяни Еритреї та Гани.

Також цими вихідними поблизу Біловежі, що в Підляському воєводстві, затримали перевізників нелегальних мігрантів. Громадянин Польщі переправляв трьох сомалійців, а громадянин Туркменістану – п’ятьох афганців.

З 1 липня у Підляському воєводстві діє заборона наближатися до кордону на відстань менш як 200 метрів, нагадує Польське радіо. Вона діє до кінця листопада на території всього воєводства, за винятком ділянок кордону, що проходять уздовж річок. Уточнюється, що це рішення пов’язане з установленням електричного паркану, який Польща обладнала на кордоні з білоруссю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus