USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Потрапили в квартиру через вікно: у Луцьку рятувальники допомогли пенсіонеру, який два дні не міг покликати на допомогу

31 Травня 2023 09:14
30 травня рятувальники та правоохоронці прибули до житлового будинку на вулиці Винниченка у Луцьку, щоб потрапити до квартири пенсіонера, який майже два дні не виходив на зв’язок. До квартири рятувальники потрапили через вікно.

Про це розповів Суспільному начальник рятувального відділення Михайло Щекочихін.

Як розповів колишній колега пенсіонера, вчитель Святослав Форманюк, рятувальні служби вирішили викликали у школі, де колись працював 65-річний чоловік.

«29 травня у нього був день народження, всі його вітали. А мій колега каже: Славік, ти не знаєш де Кучеренко (пенсіонер, якого шукали колеги, – ред.), бо він не відповідає. І я до нього став дзвонити, зв’язався із сестрами, вони кажуть: викликати поліцію, іншого виходу немає», – каже колишній колега пенсіонера.
Рятувальники проникли до квартири, господаря виявили на підлозі. Чоловік живий, але почувався зле.
«Старенький, боліє. Переклали його на ліжко. Чому він не виходив на зв’язок? Він не міг за станом здоров’я. Не міг піднятися на ліжко, не міг підійти до телефону, покликати на допомогу ніяк», – розповів фельдшер-рятувальник Роман Бойко.

Пенсіонера обстежили медики, які теж прибули на виклик.
Як розповів фельдшер Олександр Геражун, від госпіталізації пацієнт відмовився. «Хворий перебуває в задовільному стані, показники всі добрі і тиск і кардіограма, і глюкозу поміряли», – додав медик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus