USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Постраждалого з авто діставали рятувальники: деталі автопригоди у Ковельському районі

11 Липня 2024 10:56
У ДТП, що трапилася 10 липня у селищі Заболоття, троє людей отримали тілесні ушкодження. Одного із постраждалих з деформованого авто діставали рятувальники.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медики надавали допомогу трьом особам.

Двох постраждалих було доправлено у Ратнівську центральну районну лікарню. Ще одного – у Ковельське МТМО.

У постраждалих діагностували забої різних частин тіла.

Читати ще: На Волині зіткнулися навчальне авто та мотоцикл

Як розповідали у пресслужбі ДСНС, рятувальники дістали одного з потерпілих із деформованого автомобіля та на ношах транспортували працівникам медичної служби.

Нагадаємо, водій автомобіля Volkswagen виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Skoda. Встановлено, що водій Volkswagen був у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості внесені за ст. 286 ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus