USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Постачали газ із Росії: у Харкові вилучили майже 3,3 млн літрів контрафактного палива

3 Вересня 2021 07:00
У Харкові правоохоронці заблокували схему постачання контрафактного скрапленого газу з Росії, який потім переробляли в автогаз і реалізовували через мережу АСЗ. Вилучено близько 3,3 млн літрів фальсифікованого палива.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресцентр МВС України.

Зазначається, що злочинна група постачала в Україну з Росії скраплений газ для побутових потреб населення. Потім його переробляли в автомобільний газ і реалізовували через мережу АЗС без сплати належних акцизних платежів.

У рамках розслідування правоохоронці провели 13 обшуків у місцях виготовлення, зберігання та реалізації фальсифікату. Вилучено понад 3,3 млн літрів контрафактного палива, газових сумішей та компонентів на суму близько 58 млн гривень. Крім того, були виявлені товарно-транспортні накладні, печатки, чорнові записи та інші речові докази злочинної діяльності.

Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів) КК України. Організаторам схеми загрожує до 5 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рауль Показати IP 3 Вересня 2021 09:44
Ни стыда , ни совести у этих ворюг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus