USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Послуга заправки кондиціонера від АТЛ: переваги*

2 Червня 2022 14:55
У спекотну пору року кожен водій замислюється над тим, щоб встановити позаштатний кондиціонер або обслужити заводський прилад. Перед настанням сезону традиційно власники звертаються до автосервісу для проведення діагностики та огляду, що дозволяє визначити несправність. Найчастішою послугою вважається заправка кондиціонера фреоном, оскільки ця технічна рідина виконує функцію охолодження.

Автомобіль із заводу не вимагає обслуговування системи кондиціонування, адже деталі та вузли пристрою зношуються повільно. Проте через кілька років рідину потрібно дозаправляти, щоб забезпечити надійне функціонування компонентів. Цей процес також необхідний через постійну роботу двигуна, а також через можливе випаровування технічної рідини в холодну пору року. Також потреба в обслуговуванні виникає внаслідок підвищеного впливу сил тертя та інших експлуатаційних особливостей.
Причини несправностей, що вимагають заправки кондиціонера в автомобілі

Внаслідок застосування низькоякісного фреону або інших комплектуючих можуть вийти з ладу патрубки та ущільнювачі, що свідчить про потребу заміни. Крім того, заправка кондиціонера здійснюється з таких причин:

Витік на стороні радіатора або сполучних шлангів. Насамперед потрібно виявити, де спостерігається витік, і лише після ремонту приступати до заповнення матеріалом.

Корозійні дії. При тривалій експлуатації автомобіля з’являється іржа всередині системи кондиціонування. Щоб такого не відбувалося, необхідно здійснювати своєчасне промивання.

Проблеми з еластичністю сальників та інших супутніх компонентів. Усунення займає лічені хвилини шляхом заміни вказаних витратних матеріалів.

Швидке та надійне заправлення кондиціонерів в автосервісі АТЛ

Самостійно провести процедуру неможливо, тому що необхідно мати спеціалізоване обладнання. Найкращим рішенням стане звернення на СТО atl.ua, де представник компанії проведе діагностику та виконає завдання на професійному рівні. Результатом стане заправка кондиціонера із гарантією на зазначений термін в акті виконаних робіт. Для додаткової консультації рекомендується залишити заявку на сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus