USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Посеред поля на Волині викинули гуманітарну допомогу

30 Серпня 2022 17:58
Посеред поля між селами Біличі та Мишів на Волині невідомі викинули купи одягу. Місцеві припускають, що речі привезли туди вночі.

Як розповідають, одяг – і жіночий, і чоловічий, і дитячий – досить непоганий, ідеться в сюжеті 12 каналу.

Спершу селяни припускали, що одяг викинула якась родина. Однак речей як на одну сім’ю надто багато.

Викинуті просто неба речі активно обговорювали в мережі. Як підозрюють користувачі, це робота колишніх посадовців.

Напередодні якраз звільнили першого заступника голови Володимирської районної військової адміністрації Віктора Сапожнікова. Причина – зловживання з гуманітарною допомогою.

Було відкрито кримінальне провадження, а на складах у Нововолинську планували проводити обшуки. Звідти, припускають люди, всю гуманітарку й вивезли посеред ночі.
Нагадаємо, з посади першого заступника Володимирської РВА Сапожнікова звільнили 29 липня. Ідеться про можливі зловживання з гуманітарною допомогою.

Крім цього, проти Віктора Сапожнікова та його колеги Андрія Сторонського відкрито кримінальне провадження № 12021030000000115.

Сапожніков після поразки на виборах у мери Нововолинська разом зі своїм заступником Сторонським, який потрапив в реєстр корупціонерів, пішли працювати заступниками голови РДА у Володимир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus