USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Поселяла в хліві з тваринами та погрожувала розправою: волинянка утримувала трьох чоловіків у рабстві

20 Серпня 2021 13:17
Слідчі завершили досудове розслідування щодо зловмисниці, яка утримувала людей у трудовому рабстві. За скоєне фігурантці загрожує від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у червні цього року за оперативного супроводу управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області викрито протиправну діяльність 60-річної жительки села Вербаїв Луцького району.
Жінка тривалий час здійснювала трудову експлуатації громадян, які перебували в уразливому стані. Підшукувала потенційних працівників на ринках та автостанціях Луцька, пропонувала доглядати велику рогату худобу й обіцяла зарплатню за це.

Опісля відвозила чоловіків до місця, де знаходились господарські приміщення, забирала в них документи, поселяла громадян в хліві разом із тваринами.
За виконану роботу підприємиця не розраховувалася та погрожувала фізичною розправою, коли працівники залишать територію господарства.

Незаконну діяльність жінки припинили. Їй оголосили підозри за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Трьох чоловіків, які перебували у трудовому рабстві, поліцейські звільнили.
Сьогодні слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури завершили досудове розслідування у справі. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
В. Показати IP 20 Серпня 2021 13:54
По максимуму.бизнисменка мать ее ети
рабство Показати IP 20 Серпня 2021 14:22
30 лет спустя проклятого совка построили новое общество)
Азаза Показати IP 20 Серпня 2021 16:20
https://www.volynnews.com/news/all/lutska-pidpryyemytsia-vlashtuvala-u-sebe-v-mahazyni-trudove-rabstvo/ Вільчинська перебралася в Вербаїв?)))
Олександр Показати IP 20 Серпня 2021 21:16
Про що мова? Три мужики і 60-річна баба! Вона їм погрожувала, вони її боялися? Вони не могли втекти? Не смішіть мої тапки
Бульба Показати IP 21 Серпня 2021 22:16
30 років Україні!!! Подіція розслідує резонансні справи про..... Де мої тапки... Цю країну треба міняти
Анонім Показати IP 21 Серпня 2021 22:59
Як низько впала наша поліція - більше нема що робити,як чіплятися до баби,що дала хоч якусь роботу трьом алкашам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus