USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

Посадовець Волинського облавтодору вимагав хабар у підприємця

25 Січня 2024 14:43
За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури посадовця керівного складу державного підприємства «Волинський облавтодор» викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, він налагодив схему одержання від підприємця щомісяця коштів за надання в користування належного державному підприємству приміщення без будь-яких дозвільних документів, повідомили у прокуратурі Волині.

Учора, 24 січня 2024 року, чиновника затримали під час одержання чергового траншу «орендної плати».

Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Читати ще: На Волині вилучили контрафактні цигарки на суму понад 2,2 млн грн

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування: СУ ГУНП у Волинській області за оперативного супроводу УСР в області ДСР Національної поліції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Облавтодор Показати IP 25 Січня 2024 22:25
Ще у Луцьку, приміщення колишньої філії Луцький райавтодор якимось чином віддали під заправку EGO, та бокси під СТО... Було б добре, якби це перевірили. Та і все майно Облавтодора, або здається за копійки, або розкрадається. А людям ще досі не виплатили зарплату. А ті дармоїди, ще досі сидять в облавтодорі, і зарплати получають
Арсен Показати IP 25 Січня 2024 22:30
Прізвище в студію!!
Працівник Показати IP 26 Січня 2024 21:48
Директор облавтодора, ставленик Львівським облавтодором, заробітчанин з Радивилова. Думаю там всіх за сраку треба брати, разом зі Львівськими. Шкода що нічого не порахують, скільки було при банкрутцтві, скільки залишилось. Парадокс, робити ніким і нічим, а директора сидять і жирніють на асфальті. Держоргани без "яєць", ніяк не можуть навести порядок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus