USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Пор'є – Макгрегор: стали відомі подробиці фатальної травми Конора

11 Липня 2021 12:19
Президент UFC Дана Вайт прокоментував травму, яку Конор Макгрегор отримав у поєдинку з американцем Дастіном Пор’є на турнірі UFC 264 в Лас-Вегасі.

За його словами, в ірландця перелом великогомілкової кістки ноги, інформує ТСН.

«Мені здалося, що це кісточка, але я не лікар. Як тільки йому зроблять рентген, вони точно дізнаються, що сталося», – сказав Вайт.

Одразу після цих слів комерційний директор UFC Хантер Кемпбелл повідомив президенту промоушена оновлену інформацію про стан ірландця, якою Вайт поділився з журналістами. «Перелом великогомілкової кістки, гомілка», – повідомив функціонер.

Глава UFC також розповів, що Макгрегору знадобиться операція.

«Чи варто Макгрегору завершити кар’єру? Послухайте, завтра йому зроблять операцію, і ми поки не знаємо, як довго він буде відсутній, скільки йому потрібно буде часу на реабілітацію і відновлення», – зазначив Уайт у коментарі виданню MMA Junkie.

Раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор технічним нокаутом програв американцеві Дастіну Пор’є під час поєдинку, який пройшов у Лас-Вегасі.

Зазначимо, що це була третя зустріч Макгрегора та Пор’є в октагоні. Перший бій між Конором і Дастіном відбувся 27 вересня 2014 року. Тоді ірландцеві вистачило менше ніж двох хвилин, щоб нокаутувати американця. У січні 2021 року бійці зійшлися вдруге – Пор’є взяв реванш, перемігши нокаутом у другому раунді.

На рахунку 32-річного Конора 28 боїв у змішаних єдиноборствах (22 перемоги, 6 поразок).

32-річний Пор’є у ММА здобув 28 перемог, зазнав шість поразок, а ще один поєдинок за його участю було визнано таким, що не відбувся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 11 Липня 2021 21:11
Фатальная была бы, если б этот петух расписной ласты склеил,а так просто очередной раз п..... отгреб за свой язык грязный.
Серж Показати IP 13 Липня 2021 06:52
Сталася Цікава послідовність; Макгрегор на зважуванні ударив Пар'є ногою і зломив ту ногу, потім в інтерв'ю він сказав, що Пар'є винесуть з рингу на носілках, винесли його самого. Тепер він говорить що вб'є Пар'є і його дружину.. Боюсь представити, що може з ним статися далі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus