USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Порушував громадський порядок, а потім знепритомнів: у Луцьку затримали п'яного чоловіка

25 Жовтня 2020 14:31
23 жовтня близько 21:45 год під час охорони громадського порядку по проспекту Соборності у Луцьку піший патруль гвардійців військової частини 1141 затримав чоловіка, що порушував громадський порядок.

Про це повідомляє Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Громадянин 1997 року народження, перебуваючи з явними ознаками алкогольного сп’яніння, проявляв агресивні дії до дівчини, що стояла поруч, нецензурно виражався та курив у невстановленому місці. Чоловік не реагував на зауваження військовослужбовців, поводився агресивно, у зв’язку з чим було прийнято рішення застосувати до нього кайданки.

На місце події викликали екіпаж патрульної поліції. Однак у цей момент затриманому громадянину нібито стало зле і він знепритомнів. Гвардійці одразу викликали карету швидкої та почали надавати першу домедичну допомогу. До приїзду медиків чоловік прийшов до тями. Та коли гвардійці намагалися зняти з нього кайданки, той почав пручатися і вириватися, через що пошкодив ключ від кайданок.

Громадянина було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173, 175 та 185 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 25 Жовтня 2020 15:57
Не можу зрозуміти претензій з боку ЗМІ. Черговий "свідомий громадянин, у якого прокинулась гідність" бикував на зауваження , рахуючи, що йому все дозволено. Коли зрозумів, що доведеться відповідати за скоєне, різко втратив здоров'я (як і усі в Україні хулігани та хабарники виявився мало не смертельно хворим), але коли з'явились журналісти - чудесним чином зцілився і влаштував виставу. А йому лише 23 роки. Таке майбутнє нас чекає.
F.T.S. Показати IP 25 Жовтня 2020 16:44
А ти і не зрозумієш!!! Не має чим!!! Ти вродилося таке недороблене!!! Нічого скоро вони вулиці будуть підмітати!!! Доречі це не поліція - ЦЕ СС ГАЛИЧИНА!!! Слідкуй уважно за результатом нациків на виборах а не пиши тут ЧЕПУХУ!!! АХАХА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus