USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Поруч була записка: подробиці загибелі подружжя у Луцьку

16 Січня 2023 17:00
Біля тіл чоловіка і дружини, яких знайшли застреленими у квартирі на Соборності у Луцьку, виявили передсмертну записку. В поліції підозрюють вбивство і самогубство, що стали наслідком багаторічних сімейних конфліктів.

Про це повідомили у секторі комунікацій поліції Волинської області, пише Конкурент.

Кореспонденти Конкурент TV з’ясували, що сусіди, які мешкають зовсім поруч із квартирою подружжя, пострілів не чули. У поліцію зателефонувала родичка загиблих.

Нагадаємо, у квартирі багатоповерхівки на проспекті Соборності у Луцьку знайшли тіла чоловіка та його дружини з вогнепальними пораненнями. 15 січня до поліції надійшло повідомлення про виявлення мертвим подружжя лучан. Тіла чоловіка та дружини були з вогнепальними пораненнями, поруч лежала рушниця. Як стало відомо згодом, ймовірно, хтось із подружжя убив іншого, а потім наклав на себе руки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції, наразі слідчі встановлюють причини та обставини інциденту.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).
Як розповідають мешканці багатоповерхівки, де сталась трагедія, чоловік та дружина працювали у місцевому садочку: вона – кухарем, він – сторожем. Звати їх було Микола та Тамара, у них було двоє дорослих синів, пише ВСН.

Жінка також торгувала на ринку солодощами, розповів сусід Григорій.

«Сьогодні вранці сказала сусідка про те, що сталося. Я їх знав, вони нормальні були, років 30 тут живу, і Коля теж, він таксисом колись робив. Я б ніколи не подумав, що він таке міг зробити. Я вчора з Тамарою говорив – вона на базарі торгувала солодощами, з ним два дні тому говорив. Він був сторожем в садочку, вона – кухар», – зазначив він.

У садочку № 20, де вони працювали, інформацію підтвердили. Повідомили, що Тамарі був 61 рік, вона працювала кухарем в закладі від самого його початку.

Чоловікові було 67 років. Обоє – дуже хороші люди, жодних конфліктів за ними ніхто не помічав. Вона була дуже порядна, він – галантний і уважний. Як розповіла завідувачка садочка Тетяна Линник, в подружжя завжди були хороші стосунки, він завжди її зустрічав з роботи в темну пору доби. Для всього колективу їхня смерть – це шок, такого припустити ніхто не міг. І чому так сталося – ніхто навіть не уявляє, бо сім’я у них була завжди дружна.

В подружжя було двоє дорослих синів, які мають свої сім’ї і живуть окремо. Між ними конфліктів теж ніхто ніколи не бачив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 16 Січня 2023 18:14
так інколи трапляється, коли люди не мають де жити окремо, а разом жити вже не можуть. життя як воно є.
Та до Анонім Показати IP 16 Січня 2023 19:11
так, а по -людськи щоб домовитись, то ж ніяк не можна, щоб знайти компроміс і поважати особистий простір і життя одне одного. Страсті блд. Дурнуватий менталітет. Взагалі не розумію навіщо в нашій країні більшість одружуються, щоб потім мучити одне одного, гірше лютих ворогів. Особливо не зрозуміло навіщо жінки на те що добровільно , а ще й завзято лізуть в ту пожиттєву каторгу в кабалу. Давно 21 століття, а в нас в цьому плані дикий кам‘яний вік.
Анонім до Та Показати IP 16 Січня 2023 20:32
можливо, вам навіть відомо, чому дурень ніколи не зрозуміє, що він є дурнем?
Та до Анонім Показати IP 16 Січня 2023 21:05
звісно, адже розумно катуватись так ,щоб аж з життям покінчити, чи повбивати одне одного,замісь того щоб прийняти те, що інший не чиясь власність, а вільна особистість , поважати його вибір,бажання, переконання і в будь-якій ситуації намагатись знайти компроміс прийнятний для обох. І ,нешановний опоненте, те що ви вважаєте свою точку зору єдино правильною, а протилежну категорично зневажаєте , якраз з тієї ж самої опери.
Анонім до Та Показати IP 17 Січня 2023 08:08
однак на запитання відповідь відсутня )))
Анонім 2 до Та Показати IP 16 Січня 2023 20:50
Судячи з того скільки мінусів наставили, більшість вважає, що повбивати одне одного краще, як вирішити все цивілізовано.Браво!
Іван до Анонім 2 Показати IP 17 Січня 2023 08:32
Мінуси від тих, котрі вважають, що якщо їх катують, то катують усіх поголовно. Тобто, типізують це явище. Чи, скоріше, небачать далі носка свого порваного сандаля.
Васька до Та Показати IP 17 Січня 2023 03:30
Юним зумерам багато що незрозуміло у житті, розуміння приходить з дорослішанням, але не до всіх
Анархист Показати IP 17 Січня 2023 00:31
Уверен, виной всему случившемуся вечная жизнь, о которой поп напевает. Не стали супруги старость встречать, побежали вприпрыжку к библейским апостолам наперегонки... Сектанты...
Українець до Анархист Показати IP 18 Січня 2023 23:40
Хто сюди москаля пустив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus