USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Португалія з жовтня скасовує майже всі карантинні обмеження

24 Вересня 2021 08:44
Уряд Португалії ухвалив рішення скасувати більшість чинних в країні карантинних обмежень.

Як передає Укрінформ, про це пише The Guardian.

Так, Португалія скасує майже усі обмеження, зокрема, дозволивши з 1 жовтня повну заповненість у ресторанах та культурних закладах, заявив прем’єр-міністр Антоніо Коста.

«Оскільки більшість обмежень, встановлених законом, зникне, ми переходимо до етапу, який ґрунтується на відповідальності кожного громадянина», – сказав Коста.

Серед небагатьох карантинних заходів, що залишаться чинними й після 1 жовтня, обов’язкове носіння масок у громадському транспорті, на великих публічних заходах, у будинках для літніх людей, лікарнях, торговельних центрах та гіпермаркетах.

Оскільки на сьогодні у Португалії вакциновано від коронавірусу 8,5 млн осіб, що становить 83,4% від усього населення, з 1 жовтня в країні відновлять роботу нічних клубів та барів, які були закриті з березня 2020 року, однак відвідувачам доведеться мати при собі цифрові сертифікати про COVID-щеплення або ж негативний тест на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus