USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Портнов виклав розмову-компромат на Пашинського. Розшифровка

31 Травня 2019 20:13
Екс-заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича, юрист Андрій Портнов опублікував у мережі розмову-компромат голови парламентського Комітету парламенту з нацбезпеки Сергія Пашинського.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі, передає Страна.

При цьому за «аудіофайл і хорошу роботу» він подякував главі СБУ Василю Грицаку.

Як повідомив Портнов, у розмові прекрасно все: «як годував з руки депутатів, призначав начальників поліції, безстрашно ображав і давав завдання главі НАБУ».

Розшифровка розмови:

– Я можу розповісти свою останню розмову з Найємом. Я ж половину з них я особисто вигодував. З цієї руки, бл...

– Я здогадувався, але просто не озвучував.

– Неважливо. Це був чи то 15-й, чи то 16-й. Він підходить до мене: «Сергію Володимировичу, я хочу бути начальником поліції». А це була остання розмова, він тоді в той момент був начальником конкурсної комісії в Краматорську.

Я кажу: «Ну дивись, ти так і працюй. Ти хочеш бути начальником поліції? Ти готовий на це покласти своє життя? Ти зараз (нерозбірливо) ... начальником Краматорської поліції. Ти пропрацюєш рік, ти подивишся... Якщо у тебе все буде виходити, ми тебе переведемо у Дніпропетровську або Одеську область, в якийсь ..., і ти пропрацюєш начальником обласної поліції. І якщо у тебе все вийде, я тебе ... гарантую начальником поліції (нерозбірливо)».

Він на мене подивився (і сказав): «А мене так не влаштовує. Ну звичайно, бл *, я говорю, відразу міністром! І він ось це образився і десь поливав мене брудом. Ну в людей, у них хворобливе зарозумілість, розумієте? У них месіанство.... Це люди, які ... ну ось неважливо. Мені їх не те що шкода, але вони... Це самознищення особистості. Лещенко, с..., це ж легенда ... Я Лещенка на своєму катері в перший раз повіз в Межигір’я, це ж пам’ятаєте, найперший репортаж. І цей маленький п... за якусь х * рню почав мене поливати брудом. А я до нього ставився, як до свого сина. І пішло-поїхало.

Більше того, у чому ще проблема. Проблема цієї с... .... (нерозбірливо), що така неформальна політика Америки – це прибрати всю еліту і ось цих всіх Найємів, всіх (...) ставити на місце. Я, коли це зрозумів, ... приходжу до Ситника, кажу: «Ситнику, дивись, що вийде. Ти поприбираєш цю еліту, а на це місце не прийдуть ось ці. На це місце прийдуть ті, кого у нас (....). Ти це розумієш? » І знаєш, що каже це ч...? «Так, я розумію». Я кажу, розумієш, як довго ти будеш при них жити? Каже, розумію. Ну так що ж ти, с..., робиш? Після цього я (...) Після цього я поставив хрест і п *** ц. Тебе не існує. (...)

Тобто, розумієте, є базові речі. Чому, щоб ви ще розуміли, ось я погано ставився до Лєни Зеркаль, наприклад. Вважав її аферисткою і кар’єристкою. Але за сьогоднішній вчинок вона у мене довічно отримала плюс, і вже що б вона не робила... Навіть якщо вона буде в ресторані голою танцювати, вона вже серед нормальних.

(...) Є розуміння – що люди (...) свідомо, зі своїх інтересів, знищували мою державу, тому що думали, що вони отримають якісь дивіденди... Вони ж для себе. Вони брехали, вони (...) Я ще в 15 році для них був авторитетом. Я викликав, я з ними намагався... Кажу: «Ви знищуєте країну. Ви не мене знищуєте, я все одно, с * ка, буду. Незалежно ні від чого. Ви знищуєте країну, думаєте, що розчищаєте собі (...), ви іншим розчищаєте. І, на жаль, я виявився абсолютно правим. Тому що вони розчистили шлях не собі».

Відзначимо, з ким саме веде розмову Пашинський не уточнюється.

Раніше повідомлялося, що ДБР зареєструвало третю скаргу Портнова на Порошенка. Вона стосується здійснення можливих корупційних злочинів, пов’язаних в результаті придбання телеканалу «Прямий» щодо легалізації доходів, отриманих корупційним шляхом за попередньою змовою групою осіб за ч.2 ст.209 КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 31 Травня 2019 20:18
Портнова міністром юстиції. Хай суди під себе трохи поправить, бо та реформа трохи все йому наламала, своїх людей малувато.
КОНЬ до Анатоль_ Показати IP 31 Травня 2019 22:58
Ага, а яника генпрокурором або головою верховного суду, можливо задумаєтеся як вони всі назад повертаються, які п'ять років тому дерли з країни піджавши хвоста прихвотивши з собою кочу бабосів, наших до речі. Коли помінялася влада Ви Анатоль_ вже не в шоці. Наєм, Лещенко, Парасюк, Семенченко та інші подібні псевдо патріоти надіюсь до ВР не пройдуть...
88 до КОНЬ Показати IP 1 Червня 2019 14:50
перш ніж гнати на Портнова ...знайди хоч один злочин...який він вчинив... ВІн всі суди у Європі повигравав... перед тим..як вернутися в Україну
КОНЬ до 88 Показати IP 1 Червня 2019 18:47
Питань не має давайте йому "хероя" вручемо і визнаємо репресованим політичним біженцем. Нехай піде і гляне у вічі рідним загиблих Героїв України...
лучанин до КОНЬ Показати IP 3 Червня 2019 09:26
Скільки можна тими "героями" прикриватись? Портнов толковий юрист, а ПоROSHEN скоро присяде за д/з!
123 Показати IP 31 Травня 2019 20:19
А закінчиться все після виборів ... нічим. Ні одногосвого слова портнов не доведе, так як головний задум його це побільше шуму до виборів, і все.
Попереднім Показати IP 31 Травня 2019 21:19
Так то воно так...... Але пашинському давно пора баланду хлебтати за ті злочини, які він вчинив.
123 до Попереднім Показати IP 31 Травня 2019 21:47
Довести в судовому порядку, судити відкритим судом, і якщо вина доведена, тоді на нари. А так от з портновими і гадями, то продовження не смішного цирку.
Навуходоносор Показати IP 31 Травня 2019 22:15
Яка мерзота керує країною! Оруел віддихає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus