USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Порошенко ставиться до країни, як до своєї приватної власності, - депутат

15 Квітня 2017 11:18
Порошенко ставиться до країни, як до своєї приватної власності, вважає народний депутат України Андрій Лозовий. Про це інформує Соцпортал.

- Президент Порошенко ставиться до країни, як до своєї приватної власності - такого собі додаткового заводику корпорації "Roshen". І скрізь прагне приймати рішення одноосібно, скрізь мати монополію. Маючи "ручну" НКРЕКП, якою керує колишній менеджер "ICU" і того ж "Roshen" Дмитро Вовк, Порошенко не хоче втрачати вплив над такою серйозною структурою. І придумав ось що. Тепер склад НКРЕКП визначатиме конкурсна комісія з п'яти осіб: по два - від Президента і від Верховної Ради - і один від Кабміну. Однак, навіть ті двоє, що від парламенту, на думку Порошенка, мають бути "ручними" і беззаперечно виконувати його вказівки - настільки болісно Президент сорокамільйонної країни сприймає альтернативну точку зору,
- вважає Лозовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ПОРОШЕНКО ХОЧЕ, ЩОБ «САМОПОМІЧ» ГОЛОСУВАЛА ТАК, ЯК ПОТРІБНО ЙОМУ», – САДОВИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 15 Квітня 2017 11:22
Якби кожен українець ставився до своєї країни,як до своєї приватної власності, тоді б ми жили в щасті та добрі.... А так всі живуть за принципом" моя хата скраю"
Фигвам до дідо Показати IP 15 Квітня 2017 13:27
Все вокруг колхозное - все вокруг мое! Ага, проходили уже!
Леонтій Показати IP 15 Квітня 2017 16:13
Дивлячись на злочини режиму в Румунії народ вважав злочином залишити в живих сім'ю Чаушеску. І ніхто не став розслідувати те, що сталося. А того, хто був причетний народ згодом вшановує як героя. Чи станеться таке - ж в Україні? Вважають що Чаушеску зробив набагато менше зла народу, ніж зробив Порошенко, який встановив режим, що захищає крадіїв.
Док до Леонтій Показати IP 15 Квітня 2017 17:37
В нас 450 чаушеску з кого почнем
вова згоранець Показати IP 16 Квітня 2017 00:15
Пеця Липецкий-Рашен дай кожному по коробци чиколадных конфет и вси будуть знову голосувати за тебе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus