USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Порошенко оголосив прізвища керівників митниці та ДФС до завершення конкурсу

17 Квітня 2019 16:11
16 квітня Петро Порошенко у ефірі каналу «112 Україна» оголосив імена нових очільників Державної фіскальної служби та Митниці.

Ними стали Максим Нефьодов (ДФС) та Сергій Верланов (Митниця), пише Під прицілом.

Однак є важлива деталь – конкурс на заміщення даних посад ще триває. Фінал відбудеться 23 квітня. У ньому візьмуть участь по 3 кандидати на кожну посаду.

Згодом президент виправився, але буде вкрай підозріло, якщо саме Максим Нефьодов та Сергій Верланов у підсумку очолять дані відомства.

Відзначимо, що Максима Нефьодова пов’язують з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом. Уже давно у ЗМІ точаться розмови, про те що саме діючий прем'єр-міністр готує молоду партію «бариг» для того, щоб втримати контроль над мільярдними потоками із митниці, які керівництво регіональних митниць, як данину возить до Києва. Саме Нефьодов, якому будують імідж «младореформатора» нібито допомагав голові Уряду реалізовувати злочинні схеми незаконного збагачення.

Нагадаємо, що нещодавно Петро Порошенко клявся українцям більше ніколи не призначати на керівні посади в державі своїх друзів і бізнес-партнерів. Схоже Президент своє слово, як і завжди дотримує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ганьба! Показати IP 17 Квітня 2019 16:24
Який конкурс!???Конкурс то сам порошенко, кого ліва нога схоче того права рука й призначить...Кому ще не зрозуміло , що усьому є корупційний початок - всі призначення не по закону ,а через суму "добровільного внеску" в гаманець президента.На брехні й зраді замішаний.
нищий Показати IP 17 Квітня 2019 17:11
Петя в СИЗО назнач хорошего смотрящего
Луцьк Показати IP 17 Квітня 2019 18:18
П**да Порошенку. Річ в тому, що не варто було робити таких реверансів перед виборами... А тут ще й новина про можливе підняття цін на газ на 15% з травня. Із жовтня це постаавить людей на коліна...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus