USD 41.25 41.58
  • USD 41.25 41.58
  • EUR 41.40 41.80
  • PLN 10.30 10.60

Порятунок Нововолинська та трилер «Любарта» і «Теремно»: у Луцьку стартувала футзальна Суперліга Волині. Фоторепортаж

20 Листопада 2022 11:41
У Луцьку нарешті стартував новий сезон футзальної Суперліги Волині, а перший тур подарував вболівальникам неабиякі протистояння. У стартових матчах нового сезону між собою зійшлися минулорічний чемпіон «ТТІ» з Нововолинська та фіналіст Кубка Волині МФК «Хорів», найтитулованіший клуб Волині «Любарт» та «Теремно Хліб», а також віцечемпіон плей-оф володар Кубка Волині «Надія» і знаний у великому футболі «Вотранс».

«Хорів» - «ТТІ»

Наприкінці першого тайму рахунок відкрив «Хорів» – забив Семенчук. На останній хвилині минулорічний чемпіон міг зрівнювати рахунок, але м’яч не вдалося «занести» у ворота. Але все найцікавіше в цьому матчі сталося в другому таймі. На його початку «Хорів» мав два моменти, аби подвоювати перевагу, але нововолинців врятував воротар. Невдовзі гра вирівнялася, і команди почали обмінюватися моментами.

За чотири хвилини до фінальної сирени «ТТІ» вибрав агресивну тактику з п’ятим польовим, отримавши перевагу у моментах. Під час одного з розіграшів воротар «Хорева» дивом зреагував на удар з-під свого гравця. А кульмінація гри трапилася на останній хвилині гри. Никитюк підтвердив реноме найкращого бомбардира минулого сезону та нарешті прошив воротаря «Хорева», зрівнявши рахунок – 1:1. Точку ж у матчі поставив Сквіра, який потужним ударом приніс перемогу Нововолинську – 1:2.
«Любарт» - «Теремно Хліб»

Рахунок у матчі на 6 хвилині відкрили «князі», класно розігравши комбінацію після штрафного, яку замкнув Мізюк – 1:0. Через кілька хвилин Вишневський міг подвоювати перевагу «Любарта», але влучив у штангу. Теремнівці тут же відповіли подвійним моментом – воротар двічі потягнув. Проте на 9 хвилині Кузьмич з другої спроби таки проткнув м’яч у ворота «Любарта», зрівнявши рахунок – 1:1.

У другому таймі команди затягнули із забитими м’ячами, залишивши їх на останні шість хвилин гри. На 24 хвилині Бурковський вперше у матчі вивів «Теремно» вперед – 1:2. Але перевага теремнівців була недовгою – через хвилину Мізюк зіграв на добиванні, оформивши дубль та зрівнявши рахунок – 2:2. Той же Мізюк на 28 хвилині потужним ударом вивів «Любарт» вперед, забивши втретє у грі – 3:2. Але перевага «князів» була недовгою – Ядловський тут же зрівняв рахунок та встановив остаточний рахунок матчу – 3:3.
«Надія» - «Вотранс»

«Надія» почала гру агресивніше, але тринькала свої моменти до 6 хвилини, коли Цюпка замкнув розіграш штрафного – 1:0. За хвилину Патуляк подвоїв перевагу команди з Хорева. А ось на 10 хвилині «Вотранс» зусиллями Біскуба відіграв один гол, щоправда через хвилину «Надія» завдяки Ковальчуку зробила рахунок 3:1.
У другому таймі на 20 хвилині Назарчук знову скоротив відставання «Вотрансу» до мінімуму – 3:2. Але через три хвилини той же Назарчук став антигероєм для своєї команди. Під час удару Цюпка зіткнувся із суперником, м’яч відскочив до Ковальчука, який оформив дубль та знову зробив перевагу «Надії» комфортною – 4:2. Назарчуку не дуже сподобалося те, що арбітри не зупинили гру після зіткнення гравців, тож на одного з них він накинувся з матюками та побачив перед собою червоне світло, залишивши «Вотранс» у меншості на дві хвилини. Але до фінальної сирени рахунок так і не змінився – «Надія» святкувала перемогу з рахунком 4:2.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus