USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Поранили під час обстрілу: загинув військовий з Волині Олександр Дмітрієв

30 Серпня 2023 12:21
28 серпня під час виконання бойового завдання волинянин Олександр Дмітрієв отримав поранення під час обстрілу з ПТРК в районі населеного пункту П’ятихатки Василівського району Запорізької області.

На жаль, не приходячи у свідомість, помер у лікарні внаслідок несумісних із життям травм, повідомили у Горохівській громаді.

Олександр Дмітрієв народився 7 вересня 1999 року у селі Вільхівка. Із найрідніших залишилися лише брати.

Веселий, життєрадісний Олександр легко йшов на контакт з людьми, був дуже комунікабельним, любив спілкуватися.

Із перших днів вторгнення був мобілізований на військову службу кулеметником 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти.

Зустріч Героя відбудеться сьогодні, 30.08.2023, біля Символічного Хреста борцям за волю та незалежність України орієнтовно о 14.30-15.00 годині.

Чин похорону відбудеться у четвер, 31 серпня об 11.00 від рідного дому полеглого Захисника. Відспівають Олександра Дмітрієва у храмі Покрови Пресвятої Богородиці та поховають на місцевому кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus