USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Поранення обвинувачуваного ГПУ нардепа на сході – постановка?

14 Липня 2017 21:07
У прокуратурі заявили, що народний депутат від фракції «Народний фронт» Євген Дейдей отримав осколкове поранення біля Авдіївки. Проте, мережею шириться інформація про те, що насправді поранення – постановка, адже на депутата найближчим часом можуть завести кримінал за незаконне збагачення.

«За інформацією Донецької облпрокуратури, Дейдей отримав осколкове поранення. Наразі його доставлять до Красноармійського військового госпіталю», – написала на своїй сторінці в Facebook речниця генпрокурора Лариса Сарган. Вона зазначила, що це сталося біля Авдіївської промзони.

Натомість, під дописом нардепа Ігоря Мосійчука, який опублікував фото особи, схожої на Дейдея на операційному столі, безліч дописів про те, що «поранення» - це лише постановка та спроба уникнути відповідальності.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, профільний комітет ВР після розгляду питання за участі Генпрокурора України не рекомендував парламенту знімати недорканність з нардепа Євгена Дейдея. Причиною цьому стали звинувачення Генпрокуратури в незаконному збагаченні на суму близько 5 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 14 Липня 2017 21:18
Піар...
шрафбат Показати IP 14 Липня 2017 21:20
Ну все тепер точно недоторканість залишать. Він як боєць шрафного батальйону свою провину перед Батьківщиною змив кровю ( наказ № 227 від 28.07. 1942 року)
шрафбат Показати IP 14 Липня 2017 21:36
Ну все тепер всі звинувачення знімуть . Провину перед батьківщиною змив кровю.Можливо ще й переведуть в БПП.
Вольф Показати IP 15 Липня 2017 07:19
Нема совісті в цих уродів, прийшли на крові і граблять країну , корупція більша як була,скрізь схеми :бурштин,митниця, уродин повдівали військову форму попролазили в ВР і косять бабло їм наплювати на небесну сотню, хлопців які загинули в АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus