USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Популяризація міста: Луцька громада обере почесних амбасадорів

25 Вересня 2024 12:32
У Луцьку запровадять звання почесного амбасадора. Відомі люди будуть популяризувати місто та громаду.

Про це стало відомо 25 вересня під час сесії Луцької міської ради.

Запровадження і реалізація проєкту «Почесні амбасадори/амбасадорки Луцька» має на меті збільшення видимості міста Луцька і Луцької громади в Україні та світі.

«До проєкту залучать впливових українців і громадян іноземних держав, які готові використовувати свій авторитет та професійні знання задля промоції міста Луцька і громади як наукового, культурного, освітнього, ділового, медичного, політичного, туристичного, інформаційного (ІТ), спортивного, креативного центру України та достойного місця для проведення різнопланових заходів національного та міжнародного рівнів», – йдеться в пояснювальній записці.

Читати ще: Місто, яке бореться, місто, яке живе. Розвиток Луцька в одному відео

Основними завданнями проєкту є:

– сприяння економічному, соціальному, науковому та культурному розвиткові міста Луцька і громади;

– об’єднання фахівців науки, освіти, медицини, політики, бізнесу, туризму, інформаційних технологій, культури, спорту, креативних індустрій тощо задля промоції та розвитку міста Луцька і громади;

– збільшення кількості міжнародних та національних заходів у місті Луцьку і громаді;

– активізація співпраці з містами-партнерами, залучення нових партнерських міст;

– налагодження співпраці з міжнародними та національними професійними асоціаціями;

– співпраця Амбасадорів/Амбасадорок з виконавчими органами Луцької міської ради у галузі стратегічного довготермінового планування розвитку міста.

Читати ще: У Луцькій громаді офіційно створили хаб для роботи з ветеранами війни

Як зазначено, реалізація проєкту не потребує додаткового фінансування. Його забезпечуватимуть за рахунок коштів, передбачених у бюджеті Луцької громади на поточний бюджетний рік.

У підсумку обранці громади затвердили «Положення про Почесних амбасадорів/амбасадорок Луцька». Управління туризму та промоції міста забезпечить створення комісії з відбору кандидатів на таке звання. Також для цього проєкту розроблять дизайн диплома і нагрудного знака.

Зі слів начальниці управління туризму та промоції Катерини Теліпської, подавати кандидатів на звання амбасадорів зможуть представники громади, заповнивши відповідні анкети. Про початок відбору буде відомо згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus