USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.60

Популярний курорт в Єгипті засипало снігом і градом. Відео

2 Січня 2022 09:25
В єгипетському місті Хургада – туристичному центрі на Червоному морі – в перший день 2022 року випав сніг із градом. Для цього курорту така погода нетипова.

Очевидці публікували фото і відео в соціальних мережах, передає УНІАН.

Крім того, проливні дощі затопило деякі вулиць міста.

У 5 єгипетських регіонах у суботу оголосили про закриття шкіл через надзвичайні погодні умови. Як зазначається, у Єгипті від четверга погіршилась погода та значно похолодало. За даними міністерства охорони здоров’я Єгипту, в країні через негоду в п’ятницю загинуло троє людей.
Міністр місцевого розвитку Махмуд Шаараві закликав громадян триматися якомога далі від дерев, рекламних щитів і ліхтарних стовпів, водіїв – уникати руху на високих швидкостях і дотримуватися безпечних відстаней.

За прогнозами синоптиків, очікується також зниження температури.
Український та кримськотатарський тележурналіст Осман Пашаєв розповів про ситуацію в одному з єгипетських готелів.

«Почалася тропічна злива. За годину залило балкони всіх номерів. У кімнаті вода до щиколоток, просто тому, що їй нікуди стікати. Усю територію обкладено плиткою. У лобі ховається безліч людей, на них обвалюється гіпсокартонна стеля. Електрики не було кілька годин ніде. Потім її дали лише в лобі. Чудеса єгипетської фізики – вода тече крізь освітлення. Струмом поки нікого не вдарило. У персоналу стан, який можна описати українським словом безпорадність. А все ось це описує кримськотатарське слово fikirsizlik – це коли мозок не включався на жодному етапі розвитку цього суспільства з часів фараонів», – написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus