USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Попри карантин у Луцьку продовжують ремонт і благоустрій доріг. Фото

15 Травня 2020 17:24
Навіть під час карантину у Луцьку не припиняються роботи із благоустрою. Відремонтовані дороги, вулиці та прибудинкові території – це не лише ошатний вигляд міста, а й безпека та комфорт лучан.

Про це повідомляють на сайті міськради.

Сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк перевірили, як тривають ремонтні роботи на вулицях Луцька.

Спершу вирушили на вулицю Рогову, яка цьогоріч набула нового вигляду. Тут провели поточний ремонт на загальну суму 650 тис. грн. Довгі роки на вулиці було повністю відсутнє асфальтне покриття, а після сильних злив мешканцям доводилося пересуватися ледве не в гумових чоботях. Сьогодні мешканці вулиці Рогової вдячні за якісне дорожнє покриття.
На прибудинковій території по проспекту Грушевського, 11, 13 роботи із поточного ремонту підходять до завершення. Тротуари викладені бруківкою, відремонтовано проїжджу частину двору.
Практично весь комплекс робіт із капітального ремонту виконано на прибудинкових територіях на проспектах Молоді, 17а, 17б,19, Соборності 13а, 13б. Бруківкою тут вистелені усі доріжки та тротуари, облаштовано спеціальні пониження для людей з обмеженими можливостями, нові лавочки, сучасне освітлення на нових оцинкованих опорах, дитячий майданчик.

«Капітальний ремонт цієї прибудинкової території виконано «під ключ». Перед початком реконструкції проводили збори мешканців прилеглих будинків, аби врахувати їхні побажання та пропозиції», – зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.
Здійснено також капітальний ремонт доріжок біля будинку № 4 на вулиці Сухомлинського.

«На жаль, за останні місяці втрати бюджету міста Луцька через карантин складуть орієнтовно 100 мільйонів гривень. Та, незважаючи на це, міська влада продовжує робити найнеобхідніші речі для міста. Спілкуючись з лучанами на особистих прийомах, бачимо, що капітальні ремонти прибудинкових територій, облаштування пішохідних доріжок, ремонти вулиць – це те, чого зараз потребують жителі різних мікрорайонів. Сьогодні оглядаємо об’єкти, які уже фактично завершені. Невдовзі розпочнуться ремонтні роботи і на інших. Ці роботи будуть продовжуватися і надалі, незважаючи на карантин», – наголосив Ігор Поліщук.

На завершення оглянули прибудинкову територію, що на вулиці Наливайка, 4. Це найбільш вартісний об’єкт, адже загальна сума ремонтних робіт становить понад 3 млн 750 тис.грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 15 Травня 2020 19:00
Похвавльно,але недостатньо.
Стомленийвідбрехунів Показати IP 15 Травня 2020 21:03
А по вул. Мамсурова, не хочуть прогулятися? Напевно, ні, бо можна ноги поламати та авто занапастити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus