USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Понад третина населення світу ніколи не користувалася інтернетом

2 Грудня 2021 07:40
Організація Об’єднаних Націй оприлюднила звіт, згідно з яким близько 3 мільярдів людей, або 37% світового населення, ніколи не користувалися інтернетом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

Повідомляється, що з 2,9 мільярда людей, які не мають доступу до мережі, мешкають у країнах, що розвиваються. Також майже три чверті цих людей проживають у 46 найбідніших країнах світу.

За даними Міжнародної спілки електрозв’язку (МСЕ) ООН, з 2019 року кількість користувачів інтернету виросла з 4,1 до 4,9 мільярда людей. Таке зростання пов’язують із наслідками пандемії COVID-19.

Також МСЕ відзначає, що навіть серед наявних користувачів багато сотень мільйонів людей заходять в інтернет дуже рідко через погану якість зв’язку.

«МСЕ працюватиме над тим, щоб були всі компоненти, аби під’єднати решту 2,9 мільярда людей. Ми маємо на меті переконатися, що ніхто не залишився без зв’язку», – заявив генеральний секретар МСЕ Гаулін Чжао. Він також додав, що серед головних проблем, які перешкоджають цьому, є бідність, не писемність, обмежений доступ до електромережі та брак цифрових навичок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бот Іван Показати IP 2 Грудня 2021 08:08
Зате у фейсбук 10млрд користувачів.
українець Показати IP 2 Грудня 2021 09:44
Щасливі люди, що не доторкались до того інтернету!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus