USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Понад 90 випускників Луцької художньої школи отримали свідоцтва про закінчення освіти

26 Червня 2024 13:05
У Луцькій художній школі відбулись урочистості з нагоди вручення свідоцтв про закінчення навчання. З понад дев’яносто цьогорічних випускників, тридцять п’ять з них отримали свідоцтва з відзнакою за високі досягнення в навчанні.

Урочистості відбувалися на території школи, де з робіт випускників оформлено художню виставку, інформують у міськраді.

Як зазначила директор художньої школи Віра Конська, цьогоріч це вже 59-й випуск. «Бажаю вам знайти себе! Маю надію, що це тонке відчуття світу, ваше бачення, творчі помисли допоможуть вам у дорослому житті», – звернулося вона до учнів.

Читати ще: У Луцьку учні художньої школи розмалювали для аукціону пів сотні тубусів з-під гармат

Привітала юних художників та їх наставників директор департаменту культури Тетяна Гнатів.

«Я впевнена, що ваша мистецька освіта допоможе вам бути успішними архітекторами, дизайнерами, людьми з мистецького середовища. Ви будете створювати для нашої громади та країни мистецький простір! Нехай здобуті знання будуть вам в нагоді. Творчої самореалізації та успіхів у мистецькому світі», – зазначила вона та висловила вдячність педагогічному складу мистецької школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus